Locale Altele
Marti, 20 August 2019
Marti, 20 Aug 2019
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Curiozităţi despre gelato
Miercuri, 12 Iunie 2013
Pentru că ne place gelato și pentru că știm cu toții că lucrurile bune ascund întotdeauna povești frumoase și interesante, împărtășim astăzi cu voi câteva lucruri mai puțin cunoscute despre acest desert delicios și răcoritor, numai bune să ne aducă un zâmbet pe buze și să ne deschidă pofta de bucurii dulci. Se spune, așadar, că cea mai cerută și cumpărată aromă de gelato din lume este cea de vanilie, iar topingul preferat de cei mai mulți pofticioși este siropul de ciocolată. În ceea ce privește cornetul de înghețată, acesta ne întoarce în timp până în anul 1896.    continuare

Gelato – un desert sănătos şi prietenos cu silueta
Miercuri, 5 Iunie 2013
De cele mai multe ori, atunci când vine vorba despre desert, taberele sunt împărțite: de o parte a baricadei se află cei pentru care pofta învinge și de cealaltă, aproape întotdeauna împinși de probleme legate de sănătate sau siluetă, cei care pun aceste aspecte înaintea răsfățului culinar. Și totuși, pentru mici și mari, copii și bunici, pentru fiecare dintre noi, indiferent de care parte a baricadei ne-am afla, există o soluție. Poate vă întrebați cum e posibil ca un desert atât de aromat, de cremos, de plin de savoare să fie în același timp sănătos și prietenos cu silueta.    continuare

Gelato – un desert pentru toate anotimpurile
Luni, 22 Aprilie 2013
Gelato – un desert pe cât de simplu, pe atât de sofisticat, în care se îmbină cu măiestrie arome intense și o textură fină, inconfundabilă. O delicatesă potrivită pentru orice vreme, care desăvârșește momente de bucurie petrecute alături de cei dragi și care, încă de mii de ani, încântă simțurile celor care o încearcă. O istorie îndelungată, controversată – la fel ca în jurul atâtor altor delicatese, legendele sunt destul, iar aceia care îi revendică originile, nenumărați – dar, mai cu seamă, delicioasă. Fructele proaspete sunt ingrediente de bază pentru gelato, pentru că acesta are nevoie de aroma fructelor.    continuare

OrGano Gold, acum şi la Satu Mare
Joi, 7 Iulie 2011
Considerată cea mai sănătoasă cafea din lume, datorită efectelor miraculoase ale ciupercii Ganoderma Lucidum adăugată în compoziţia ei, cafeaua OrGano Gold este acum disponibilă şi la Satu Mare, iar cei care sunt interesaţi de o afacere profitabilă sunt invitaţi să facă parte din reţeaua de distribuţie a produselor OrGano Gold. Colaboratorii sunt aşteptaţi la conferinţele lunare organizate la Satu Mare.    continuare

Aşează-te la masa piraţilor!
Marti, 15 Martie 2011
Undeva, cândva, pe întinsul infinit al oceanului fără de sfârşit, el bântuie cârmind fantomaticul său galion în afara sferei timpurilor, într-o căutare veşnică a comorilor pierdute în abisalul vârtej al negurii timpurilor care l-au creat… El este căpitanul Barbarossa.    continuare

Lista alimentelor aparent sănătoase, dar în realitate nocive
Joi, 20 Ianuarie 2011
Din dorinţa de a avea un regim zilnic cât mai sărac în grăsimi şi kilocalorii suntem tentaţi să alegem alimentele pe eticheta cărora scrie: 0% grăsimi, 0% zahăr, 100% natural, 0% adaos de conservanţi. Medicii nutriţionişti recomandă să nu ne lăsăm înşelaţi de aceste precizări.    continuare

Peşte viu în pieţele din Satu Mare
Luni, 29 Noiembrie 2010
Având în vedere că se apropie Sărbătorile de Iarnă şi unele dintre mâncărurile tradiţionale cu această ocazie includ peşte gătit după reţete variate, administratorul lacului din Turulung vine în întâmpinarea cerinţelor sătmărenilor care s-au săturat de crapii plini de grăsime ce se vând în supermarketuri. În Piaţa Mare şi în Piaţa Someş din Satu Mare s-a pus în vânzare peşte viu.    continuare

Cum să bei fără să te îmbeţi. Cât rămâne în organism băutura
Luni, 24 Mai 2010
Băuturile alcoolice seacă organismul de vitamine şi minerale, aşa că nutriţioniştii recomandă să mâncăm fructe pentru a nu ne pune sănătatea în pericol    continuare

Cea mai uşoară ciocolată din lume
Luni, 15 Februarie 2010
Pentru cadouri la ocazii speciale sau, pur şi simplu, pentru a vă îndulci viaţa de zi cu zi, la magazinul de prezentare din incinta fabricii de ciocolată Mueller&Prietenii din Odoreu găsiţi acum sortimente de ciocolată de cea mai bună calitate.    continuare

Românii se simt bine cu burtă
Miercuri, 13 Ianuarie 2010
Curele de slăbire par să intre în categoria „fiţelor” la români. O dovedesc rezultatele sondajului realizat de Reader’s Digest România, care arată că numai 28% dintre cetăţeni au încercat vreodată să slăbească.    continuare

Adevărul despre iaurtul din reclamă: nu aduce beneficii
Miercuri, 7 Octombrie 2009
Iaurturile cu probiotice nu aduc beneficii sănătăţii, aşa cum pretind producătorii de lactate, demonstrează un studiu realizat de oamenii de ştiinţă din Uniunea Europeană şi publicat în Daily Mail.    continuare

Românii se îndoapă cu carne de porc. Medicii spun că nu e bine.
Sambata, 5 Septembrie 2009
Românii rămân fideli, prin tradiţie, cărnii de porc, chiar dacă nu este sănătoasă. În medie, românul consumă 60 de kilograme de carne pe an. Jumătate din acest consum, adică 30-32 de kilograme pe an, este reprezentat de carnea de porc, faţă de media europeană de 40-45 de kilograme în 2007, iar anual consumul creşte cu 10%.    continuare

Cum poţi să-ţi păcăleşti foamea ca să nu te îngraşi
Luni, 17 August 2009
Un iaurt slab, o salată sau un fruct sunt alegerile ideale pentru a păcăli senzaţia de „gaură“ în stomac. Adesea, aceasta poate fi cauzată de dereglări hormonale, stres sau diabet.    continuare

Alimente de sezon care vă răcoresc
Joi, 13 August 2009
Mineralele şi lichidele, scoase din corp prin transpiraţie, le puteţi recupera prin dietă, mâncând legume din belşug sau ciorbe reci.    continuare

Fructe şi legume pe post de parasolar
Luni, 3 August 2009
Pepenele, fructele de pădure şi ardeiul iute sunt câteva dintre cele mai „fierbinţi” alimente care reuşesc să ne răcorească în zilele caniculare.    continuare

Copiii alăptaţi sunt mai inteligenţi decât ceilalţi
Miercuri, 29 Iulie 2009
Coeficientul de inteligenţă al copiilor care sunt alăptaţi exclusiv, timp de şase luni, creşte cu aproape opt puncte comparativ cu cel al bebeluşilor care sunt hrăniţi şi cu alte produse precum ceai, apă sau suplimente alimentare, potrivit studiului Probit, lansat de UNICEF.    continuare

Ţii dietă? Cum ştii ce lichide ai voie să consumi?
Luni, 27 Iulie 2009
Specialiştii în nutriţie spun că persoanele care încep o cură de slăbit nu acordă importanţă lichidelor pe care le consumă. Medicii afirmă că, pentru a avea rezultatele dorite, nu este suficient să acorzi atenţie doar alimentelor pe care le mănânci.    continuare

Alăptarea de la sân asigură reuşita la liceu
Marti, 16 Iunie 2009
Copiii alăptaţi pe cale naturală, de la sân, au mai multe şanse să obţină note mai mari şi să reuşească la liceu decât cei alăptaţi artificial, este concluzia publicată în Journal of Human Capital.    continuare

Slăbeşte cu un grapefrut şi jumătate pe zi
Sambata, 6 Iunie 2009
Sezonul estival de-abia a început. Cu toţii ne dorim să scăpăm de kilogramele în plus rapid şi fără să depunem prea mare efort. Nutriţioniştii spun că cel puţin o jumătate de grapefrut după fiecare masă duce la pierderea a şapte kilograme într-o lună.    continuare

Beţi bere, dar cu măsură
Miercuri, 20 Mai 2009
Românii sunt mari consumatori de bere, aceasta fiind una dintre băuturile lor preferate, alături de ţuică şi de vin. „Un român consumă în medie 1, 5 litri de bere pe săptămână şi cam 0,33 litri pe zi”, spune Constantin Bratu, preşedintele Asociaţiei Berarii României.    continuare