Locale Altele
Marti, 26 Ianuarie 2021
Marti, 26 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Valer Marian şi Octavian Petric au premiat olimpicii sătmăreni
Florin Răchitan  - Vineri, 29 Martie 2013

Aşa cum au promis în urmă cu o lună, senatorul PSD Valer Marian şi colegul său din Camera Deputaţilor, Octavian Petric, şi-au donat indemnizaţiile de parlamentari pentru a-i premia pe elevii sătmăreni care au obţinut locuri fruntaşe la olimpiadele judeţene la diferite discipline de învăţământ.
 

 

Ceremonia de premiere, la care a participat şi fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a avut loc la sediul Partidului Social-Democrat Satu Mare, cu puţin timp înainte de conferinţa judeţeană a acestei formaţiuni politice.

 

Cei doi parlamentari au premiat cu câte 400 de lei un număr de 22 tineri proveniţi de la mai multe şcoli din judeţ, care au obţinut rezultate bune la fazele judeţene ale olimpiadelor. Elevii au fost felicitaţi şi îndemnaţi să continue să facă astfel de performanţe, în care li s-a promis că vor fi sprijiniţi întotdeauna de PSD.

 

Mai mult, parlamentarii sătmăreni ai PSD au promis că vor premia cu câte 1.000 de euro pe fiecare elev sătmărean care va obţine Premiul I la vreo olimpiadă naţională, la orice materie.

1323 vizite
Distribuie pe