Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pledoarie pentru Excelenţă - prima ediţie la Satu Mare
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Miercuri, 22 Mai 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat miercuri la prima ediţie a festivităţii „Pledoarie pentru excelență”, eveniment organizat de Inspectoratul Şcolar al judeţului Satu Mare.

 

Evenimentul este o încununare a activităților desfășurate de cadrele didactice de limba și literatura română în anul școlar 2012-2013, la nivel județean.

 

În cadrul festivității au fost premiați elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare județene organizate și desfășurate în acest an școlar la limba și literatura română.

           

Preşedintele Adrian Ştef a declarat că se bucură să constate că rezultatele olimpicilor sătmăreni au fost foarte bune şi în acest an. “Este vorba de o tradiţie pe care trebuie să o încurajăm şi este nevoie, din acest punct de vedere, să lărgim sprijinul pentru şcoală în toate domeniile, astfel încât ceea ce se întâmplă astăzi să nu reprezinte excepţii întâmplătoare, ci să reprezinte tendinţe fireşti” - a spus Adrian Ştef.

 

Preşedintele CJ Satu Mare consideră că administraţia publică locală trebuie să dea un semnal că elitele din judeţ sunt sprijinite. “Nu întâmplător, am fost unul din susţinătorii proiectului privind înfiinţarea Centrului de Excelenţă de la Satu Mare. Pentru că judeţul Satu Mare are elevi şi profesori de excepţie. Orice ţară creşte mai ales cu contribuţia elitelor pe care le produce” - a afirmat Adrian Ştef.

1677 vizite
Distribuie pe