Locale Altele
Marti, 20 Octombrie 2020
Marti, 20 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Festivitatea de absolvire a Liceului Ortodox a avut loc la catedrală
Consiliul Județean Satu Mare  - Joi, 30 Mai 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat joi, alături de PSS Iustin Sigheteanul, protopopul orthodox de Satu Mare, Ioan Socolan, viceprimarul Radu Roca şi directorul liceului, Gabriel Groza, la festivitatea de absolvire a promoţiei 2013 a Liceului teologic “Nicolae Steinhardt” care a avut loc la Catedrala “Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare.

Preşedintele Adrian Ştef le-a spus absolvenţilor să fie mândrii că au terminat un liceu de elită, binecuvântat de Dunmnezeu şi că după patru ani de studii au  un bagaj de cunoştinţe cu care pot pleca la drum în viaţă.

Şcoala, pe lângă cunoştinţele teoretice şi practice pe care trebuie să le impună elevilor, are un rol major în fixarea valorilor umane din personalitatea individului cum ar fi demnitatea, spiritul creştin şi civic, responsabilitatea, sinceritatea.  Trebuie să fiţi mândrii de dascălii voştri, care v-au învăţat să răzbateţi în viaţă prin puterea credinţei, să fiţi cât mai competenţi şi cât mai competitivi într- o societate în permanentă transformare. Şcoala este o prioritate pentru administraţia publică locală şi suntem atenţi la tot ceea ce se întâmplă în sistemul şcolar. Ca instituţie aflată în slujba Bisericii, aţi reuşit să cizelaţi caractere în spirit creştin, Liceul Nicolae Steinhard având un loc foarte important în rândul celorlalte şcoli din judeţ. Liceul este un model pentru că aici se face o educaţie serioasă, dublată de o disciplină foarte atentă”, a spus Adrian Ştef.

892 vizite
Distribuie pe