Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copiii de la Grădinița „Mondiala” au dirijat circulația
Politia Satu Mare  - Luni, 3 Iunie 2013

În cadrul proiectului Poliţist Junior, luni, copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Mondiala” au participat la o activitate educativă alături de poliţişti din cadrul formaţiunilor de prevenire şi rutiere.

 

Preşcolarii au fost învăţaţi de poliţişti cum trebuie să circule corect în calitate de pietoni şi au aflat care sunt regulile de traversare a drumului public.

 

Astfel, copiii din grupa mare a grădiniţei, coordonaţi de doamna educatoare Alina Buriceanu şi de Otilia Matioc din partea Fundaţiei Maria, şi-au etalat cunoştinţele privind regulile de circulaţie, în faţa poliţiştilor care au organizat activitatea, comisar Simona Săndulescu, inspector Felicia Hrihorişan şi agent şef principal Gheorghe Oprea.

 

Copiii au învăţat şi alte reguli de comportament în stradă, după care au fost invitaţi, fiecare pe rând, să joace rolul de pieton, respectiv de poliţist junior.

 

Copiii au dovedit interes în ambele posturi, activitatea practică fiind considerată foarte utilă de către toţi participanţii la acţiune.

Cu acest prilej preşcolarii au avut şansa de a învăţa reguli de circulaţie direct de la poliţişti, de a înţelege mai bine rolul poliţistului în stradă şi mai ales de a conştientiza responsabilitatea fiecărui participant la traficul rutier.

983 vizite
Distribuie pe