Locale Altele
Miercuri, 22 August 2018
Mie, 22 Aug 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Copiii de la Grădinița „Mondiala” au dirijat circulația
Politia Satu Mare  - Luni, 3 Iunie 2013

În cadrul proiectului Poliţist Junior, luni, copiii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Mondiala” au participat la o activitate educativă alături de poliţişti din cadrul formaţiunilor de prevenire şi rutiere.

 

Preşcolarii au fost învăţaţi de poliţişti cum trebuie să circule corect în calitate de pietoni şi au aflat care sunt regulile de traversare a drumului public.

 

Astfel, copiii din grupa mare a grădiniţei, coordonaţi de doamna educatoare Alina Buriceanu şi de Otilia Matioc din partea Fundaţiei Maria, şi-au etalat cunoştinţele privind regulile de circulaţie, în faţa poliţiştilor care au organizat activitatea, comisar Simona Săndulescu, inspector Felicia Hrihorişan şi agent şef principal Gheorghe Oprea.

 

Copiii au învăţat şi alte reguli de comportament în stradă, după care au fost invitaţi, fiecare pe rând, să joace rolul de pieton, respectiv de poliţist junior.

 

Copiii au dovedit interes în ambele posturi, activitatea practică fiind considerată foarte utilă de către toţi participanţii la acţiune.

Cu acest prilej preşcolarii au avut şansa de a învăţa reguli de circulaţie direct de la poliţişti, de a înţelege mai bine rolul poliţistului în stradă şi mai ales de a conştientiza responsabilitatea fiecărui participant la traficul rutier.

806 vizite
Distribuie pe

A început sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat
Luni, 20 August 2018
Pentru sesiunea august-septembrie a examenului național de Bacalaureat - 2018, în județul Satu Mare s-au înscris 698 de candidați. Dintre aceștia, 485 candidați provin din promoția curentă, iar 213 candidați provin din serii anterioare.   continuare

Workshop de teatru pentru copii la Casa Șvabilor
Marti, 14 August 2018
Continuând tradiția instituită în urmă cu doi ani, Organizația de Tineret ”Gemeinsam” a Forumului Democrat German din Satu Mare organizează în aceste zile, cu sprijinul Asociației Culturale...   continuare

Centrul Militar Judeţean Satu Mare recrutează candidați
Luni, 13 August 2018
În această perioadă Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară, prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Judeţean Satu Mare, activităţi de recrutare a tinerilor.   continuare

Proiectul de prevenire a delicvenței juvenile,,Adolescent responsabil”, în derulare
Miercuri, 8 August 2018
Proiectul de prevenire a delincvenței juvenile ,,Adolescent responsabil” inițiat de Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare...   continuare

Cursuri de limbi străine și de operare calculator, din toamnă, la Fundația Hans Lindner
Marti, 7 August 2018
Avantajele de a învăţa o limbă străină sunt multiple, de la beneficii profesionale până la cele personale.   continuare