Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-au desemnat câștigătorii concursului județean de eseuri
Consiliul Judetean al Elevilor  - Marti, 4 Iunie 2013

Echipa Euro Starship 2.0, finalistă a competiției naționale de proiecte „Europa mai aproape de Consiliul Național al Elevilor” – ediția a II-a, a anunțat câștigătorii concursului județean de eseuri „Valori europene în viața mea” în cadrul primei activități, Târgul Expo „Europa, la tine acasă!”.

 

Aceasta s-a adresat tuturor elevilor din județul Satu Mare cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, inclusiv și a avut drept obiectiv nu doar promovarea singurei campanii de susținere a cetățeniei active din județ, cu și valorizarea, respectiv însușirea diverselor cunoștințe ale participanților, dobândite pe parcursul liceului, în diferite domenii.

 

Juriul a fost format din prof, Lb Română Director Adjunct al Liceului Teoretic din Carei, Rodica Pop, prof. Consilier Educativ, Gabriela Mențiu, Șef-Serviciu Biblioteca Municipală Carei, Corina Nuna, Coordonatorul Departamentului Educațional al Organizației Studenților Universității „Babeș - Bolyai” din Cluj Napoca, Oana Onincaș, echipa de proiect a acordad, de asemenea o notă fiecărui eseu.

 

În urma jurizării elevul Ionuț Florin Tamaș din clasa a IX-a de la Liceul Teoretic Carei a obținut locul I. Premiile II și III au fost acordate elevelor Alexandra Țurcaș de la Liceul Teoretic Carei și Georgianei Filimon de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare. Totodată echipa de coordonare a acordat un premiu special elevei Nicoleta Marița de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Satu Mare.

 

Cei patru elevi premiați vor câștiga o excursie gratuită la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca.

 

Printre partenerii activității se numără Organizația Studenților Universității „Babeș-Bolyai” OSUBB , Biblioteca Municipală Carei și Direcția de Cultură și Sport a Primăriei Municipiului carei, costurile transportului fiind acoperite de Continental ContiTech Carei printr-o sponsorizare integrală.

 

Pentru mai multe detalii sau întrebări despre proiect, vă stă la dispoziție blogul oficial de campanie www.eurostarship20.blogspot.ro .

781 vizite
Distribuie pe