Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Premii pentru elevii sătmăreni la Olimpiada Satelor din Transilvania
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare  - Miercuri, 12 Iunie 2013

Elevii sătmăreni au participat, în perioada 10-11 iunie,  la Cluj Napoca la Olimpiada Satelor din Transilvania, etapa interjudeţeană,  concurs de matematică pentru elevii din mediul rural din clasele a IV-a – a VIII-a.

 


Selecţia lotului pentru această etapă a avut loc prin organizarea unei etape judeţene în cadrul evenimentului intitulat Zilele Matematicii Sătmărene în urma căreia au fost selectaţi 15 elevi – câte trei pentru fiecare din clasele a IV-a – a VIII-a.

 

Lotul a plecat la Cluj Napoca la data de 10 iunie, însoţit de inspectorul de matematică, prof. dr. Doina Muntean  şi doi profesori, Ionela Pop de la Şcoala Gimnazială Culciu Mare şi Gheorghe Moldovan de la Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit.

 


După două zile care au implicat pe lângă concursul propriu-zis şi o serie de activităţi şi surprize din partea organizatorilor lotul judeţului nostru s-a întors cu un număr frumos de distincţii după cum urmează:

 

Patru menţiuni: La clasa a V-a, Zvunka Lorena Maria - Şcoala Gimnazială Odoreu, profesor Pal Dana, Oșan Mihai - Şcoala Gimnazială Culciu Mare, profesor Pop Ionela

La clasa a VI-a, Andrea Roatiș - Şcoala Gimnazială Doba, profesor Danci Natalia

Hendre Cristina - Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, Iojib, profesor Nicoară Anamaria

 

Două premii trei, La clasa a VI-a, Mădălina Zele - Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, Iojib, profesor Nicoară Anamaria

 

La clasa a VIII-a Rusz Maria - Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, profesor Moldovan Gheorghe

 

Două premii întâi: La clasa a IV-a, Coroian David - Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, învăţătoare Moldovan Iuliana

 

La clasa a VIII-a, Pop Diana Patricia -Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” Medieşu Aurit, profesor Moldovan Gheorghe

 

De asemenea, trofeul concursului a fost adus în Satu Mare de către elevul Coroian David  a cărui lucrare  a fost notată cu punctajul maxim, 100.

 

Elevii au fost premiaţi cu diplome, medalii şi premii în bani. Felicitări elevilor care au reprezentat judeţul Satu Mare !

2871 vizite
Distribuie pe