Locale Altele
Sambata, 7 Decembrie 2019
Sam, 7 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
48 de elevi rromi au fost repartizați în liceele sătmărene
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare  - Marti, 9 Iulie 2013

Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a admiterii în învăţământul liceal pentru anul şcolar 2013/2014 şi a calendarului de admitere, marți s-a organizat la Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare, în sala Multimedia, şedinţa publică de repartizare a candidaţilor pe locurile speciale pentru rromi.

 

S-au înscris un număr de 48 de candidaţi, s-au prezentat toţi cei 48, care au fost repartizaţi pe baza mediei de admitere şi opţiunilor solicitate.

 

Cele mai solicitate licee au fost Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” şi liceele tehnologice din judeţ. De asemenea, au fost solicitări şi pentru locurile alocate în cadrul colegiilor naţionale pe filieră teoretică atât la secţia română cât şi la secţia maghiară.

 

La şedinţa publică au participat, pe lângă reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, din partea Prefecturii consilierul Bondrea Rozalia, din partea Partidei Rromilor preşedintele Horvath Ignac, referenţi de la primăriile din localităţi, diriginţii, profesorii elevilor, părinţi.

1342 vizite
Distribuie pe