Locale Altele
Joi, 16 Iulie 2020
Joi, 16 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs pe teme de educație civică la Casa de tip familial DIANA
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 16 Iulie 2013

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Satu Mare, Cpt. Camelia Lucuţ în colaborare cu Inspector Felicia Hrihorişan, sociologul Poliţiei Sătmărene au organizat, marți la Casa de tip familial Diana un concurs pe teme de educaţie civică  denumit „Adolescent Responsabil”.   

 Scopul acestei acţiuni a fost acela de a evalua cunoştinţele dobândite de elevi în timpul activităţilor desfăşurate de oamenii legii.

 

Un obiectiv al acestui concurs a fost promovarea spiritului de fair play între copii, motiv pentru care, la finalul concursului după corectarea lucrărilor, cei mai buni dintre ei au fost premiaţi, organizatorii fiind sprijiniţi în acordarea premiilor de către Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, Regiunea 1 Satu Mare.

 


Astfel: Premiul I a revenit lui Kusnir Ioan

            Premiul II a revenit elevei  Szaraz Loredana

            Premiul III a fost câştigat la egalitate de puncte de Varga Florica,  Covaci Cristina şi Kanalos Silvia

 

Au fost acordate şi două menţiuni  elevelor: Tankovici Berta şi Lazăr Lena.

 


Prin intermediul acestor acţiuni, Jandarmeria şi Poliţia urmăresc creşterea gradului de siguranţă a copiilor şi promovarea unui comportament competitiv şi de fair play.

 

Apoi, la finalul premierii, toţi copiii au fost încântaţi să primească diplome din partea organizatorilor şi bilete la Cinema 3 D oferite de Grand Mall Satu Mare.

 


După desfăşurarea concursului, jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil Satu Mare conduşi de Slt. Chiuzbăian Vlad  au oferit copiilor un moment de relaxare, prezentându-le echipamentul de intervenţie, tehnici de autoapărare şi măsuri tactice poliţieneşti.

 

La final jandarmii au amenajat un mini poligon de tragere unde copiii au putut testa tragerea cu  arme airsoft.

 


Copiii au fost foarte încântaţi de activitate, au făcut poze cu oamenii legii, cu materialele acestora şi maşina  Jandarmeriei

2027 vizite
Distribuie pe