Locale Altele
Miercuri, 23 Septembrie 2020
Mie, 23 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Media Toolbox la final
Primăria Satu Mare  - Luni, 16 Septembrie 2013

În oraşul înfrăţit Nyiregyhaza s-a desfăşurat vineri Conferinţa de închidere a  proiectului "Instrumente integrate de mass-media şi condiţiile de formare pentru reşedinţele de judeţ - dezvoltarea şi punerea în aplicare" - acronim Media – Toolbox, proiect implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013 www.huro-cbc.eu si finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanţarea naţională a celor două state membre participante în program.

 

Obiectivul general al programului este de a apropia actori economici, persoane si comunităţi, cu scopul de a exploata mai eficient oportunităţile oferite de dezvoltarea comună a zonei de frontieră.
 

           

Liderul de proiect este Varos Kep Nonprofit LTD. Nyiregyhaza , iar ca partener din România municipiul Satu Mare. Durata de implementare a proiectului a fost de 17 luni. Valoarea totală a proiectului a fost de 167.504 Euro.

 

Scopul proiectului a fost crearea unei metodologii şi a unor instrumente comune  de media pentru realizarea schimbului de informaţii relevante între cele două ţări.

 

La conferinţă au participat din partea Primăriei Municipiului Satu Mare viceprimarul Marcela Papici, şefa Biroului pentru proiecte cu finanţare internaţională, Andrea Koncz, membrii echipei de implementare a proiectului şi trei dintre tinerii instruiţi în cadrul taberelor de formare organizate în cadrul proiectului - Iulia Iepure, Raul Todika şi Socaci Ovidiu.

572 vizite
Distribuie pe