Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Organizaţia Caritas a demarat campania „Aligatorul vesel”
Caritas Satu Mare  - Miercuri, 23 Octombrie 2013

Organizatia Caritas a Diecezei Satu Mare a demarat actiunea „Aligatorul vesel”. În cadrul acesteia s-a distribuit pasta de dinti si periute de dinti copiilor de la scolile din Culciu Mare si Caraseu.


Actiunii i s-a alaturat si Societatea Medicala Sf. Anton, cu conducerea doctorului Ratiu Cosmin, pentru a învata copiii cum sa se spele corect pe dinti, ca sa le pastreze sanatosi cât mai mult timp, ce alimente sa consume sa ramâna sanatosi.


 

La scoala din Caraseu 105 copii, iar la Culciu Mare 232 de copii au primit pachetul „Aligatorul vesel”.  Copiii la ambele scoli au pus întrebari la care au primit raspunsuri de la medici stomatologi. Doamna doctor Nagy Andrea, stomatologul din comuna Culciu, i-a îndemnat pe copii ca la fiecare 6 luni sa-si faca un control stomatologic pentru a preveni problemele.

 

Scoala din Culciu Mare a mai primit în donatie de la Organizatia Caritas 12 chiuvete pentru amenajarea bailor, pe care doamna directoare Ionela Pop le-a primit cu mare bucurie.

 

Organizatia Caritas a Diecezei a fost sprijinită în organizarea acestei actiuni de consilierul local UDMR Maskulik Csaba. Actiunea „Aligatorul vesel” va continua implicând si alte scoli

rurale din judetul Satu Mare.

2442 vizite
Distribuie pe