Locale Altele
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Vin, 22 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevii Colegiului Național „Ioan Slavici” s-au întâlnit cu prefectul
Prefectura Satu Mare  - Miercuri, 9 Aprilie 2014

Liceenii de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” din Satu Mare alături de directorul instituţiei de învăţământ, prof. Ioan Cuceu şi profesorul Ştefan Taşcu s-au întâlnit în această dimineaţă cu prefectul Eugeniu Avram şi directorul de cancelarie al acestuia, Raul Băbţan.

Întâlnirea a avut loc în cadrul programului „Şcoala Altfel-Să ştii mai multe, să fii mai bun!” şi s-a desfăşurat în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ. 

Prefectul Eugeniu Avram le-a prezentat liceenilor din clasa a XII-a B de la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” structura organizatorică a Instituţiei Prefectului, atribuţiile sale şi politicile publice ale Guvernului în privinţa promovării tinerilor de perspectivă. 

„Vă provoc într-un fel. În administraţia publică locală şi centrală este nevoie de tineri harnici, silitori, muncitori. Cei care vă gândiţi să urmaţi o carieră în acest domeniu trebuie să urmaţi de acum studiile necesare. Vă doresc în primul rând succes la examenul de Bacalaureat şi în tot ceea ce veţi întreprinde în viitor”,  le-a transmis liceenilor prefectul Eugeniu Avram. 

După discuţiile din sala de şedinţă, tinerii au fost invitaţi în cabinetul prefectului pentru o poză de grup. 

Cu acest prilej, elevii de liceu i-au mulţumit reprezentantului Guvernului în teritoriu pentru sfaturile oferite.  

 

763 vizite
Distribuie pe