Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Târgul ofertelor educaționale ale liceelor careiene, la Castelul Karolyi
Direcția de Cultură Carei  - Joi, 8 Mai 2014

În Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc joi Târgul ofertei educaționale - Târgul liceelor careiene, adresat absolvenților claselor a VIII-a.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc la ora 10 în prezența reprezentanților instituțiilor de învățământ, Inspectoratului Școlar Județean și a oficialităților locale.

Au luat cuvântul directorul Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei, Bogdan Georgescu, primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, inspectorul școlar general Mariana Roman.

Liceele din municipiul Carei și-au prezentat oferta educațională, specializările pentru care pot opta viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a și orice alte detalii solicitate de vizitatorii târgului.

Liceele care au participat la târg au fost: Liceul Teoretic, Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”, Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” și Liceul romano-catolic „Josephus Calasantius”.

Fiecare liceu și-a amenajat standul cât mai creativ și atractiv, astfel încât cei care au vizitat în cursul zilei castelul au putut vedea modul în care s-au prezentat liceele și diversele activități pe care le desfășoară acestea în cadrul procesului educațional.

Această primă ediție a Târgului liceelor careiene, organizată de Direcția de Cultură și Sport Carei în Castelul Károlyi, a fost un succes, de-a lungul zilei participând la târg peste 500  de elevi de la școlile gimnaziale din Carei și din localitățile din apropiere.

După ora 16, târgul a putut fi vizitat și de părinții dornici să afle specializările pentru care pot opta viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a.

697 vizite
Distribuie pe