Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Perspectivele învățământului dual în județul Satu Mare
Veronica Hodas  - Miercuri, 12 Noiembrie 2014

Instituția Prefectului Satu Mare a organizat miercuri, în sala mică a Palatului Administrativ conferinţa „Perspectivele învăţământului dual în judeţul Satu Mare”.

La eveniment au participat, prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, secretarul de Stat al Ministerului Educației, Stelian Fedorca, inspectorul școlar general, Claudiu Mondici, directorul AJOFM, Simona Derșidan, directori de firme și cadre didactice.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Satu Mare, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă și Asociația Economică Germano-Română (DRW).

Temele abordate în această ședință au fost: parteneriatul administrației-mediu de afaceri, structura învățământului tehnic sătmărean, perspective 2015-2016, bune practici privind învățământul dual la nivel național, experiența învățământului dual la Carei, parteneriatul agenți economici-școală, starea actuală și perspective și scheme de sprijin guvernamental pentru încadrarea în muncă a absolvenților precum și a elevilor și studenților pe perioada vacanțelor.

535 vizite
Distribuie pe