Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mihaela Ban, noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor
CJE Satu Mare  - Joi, 20 Noiembrie 2014

Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare a susținut, miercuri, ultima ședință din mandatul 2013-2014 la care au participat 16 președinți ai consiliilor școlare cu drept de vot ,biroul executiv și biroul de presă al actualului Consiliu Județean, precum și candidații pentru noul mandat. Nu au lipsit nici coordonatorii acestui consiliu și a nume  profesorul Sergiu Săveanu și  inspectorul școlar Nicu Sever Miclăuș.

Primul care a deschis ședința a fost Paul Marc, președintele Consiliului Județean al Elevilor, al acestui mandat, care și-a luat rămas bun de la actualul BEX și BDP, pe ordinea de zi a urmat prezentarea raportului de activitate al  mandatului care a fost unul productiv și plin de activități care a făcut consiliul să iasă la suprafață după o perioadă în care a stat într-un con de umbră.

După ce fiecare candidat și-a prezentat dosarul și și-a motivat candidatura,  fiecare președinte a votat, iar în urma votului, Mihaela Ban de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a fost aleasă noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor , vicepreședinții au fost aleși Iulia Feier de la Liceul Teoretic Carei și Mark Biba de la Liceul Ortodox ”Nicolae Steinhardt”, iar secretar este Larisa Fedorca de la Colegiul Național ”Ioan Slavici”.

Pe departamente, au fost aleşi următorii: departamentul de cultură, educaţie şi programe şcolare – Dobrescu Matei; departamentul de comunicare şi relaţii publice – Moisa Tudor; departamentul avocatul elevului – Mununar Robert; departamentul de concursuri şcolare şi extraşcolare – GoieAnamaria; departamentul de formare şi educaţie nonformală – Gabor Delia; departamentul de sport şi programe de tineret – Fernea Remus.

În final inspectorul Nicu Sever Miclăuș a felicitat noul birou executiv și le-a urat mult succes în noul mandat. Totodată, le-a sugerat să aibă o “cafenea a elevilor”, în care să se întâlnească la o savarină şi unde să stabilească proiecte.

Ședința s-a terminat cu o poză de grup, ce completează istoria CJE Satu Mare.

816 vizite
Distribuie pe