Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Recrutări pentru Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare
Penitenciarul Satu Mare  - Miercuri, 22 Aprilie 2015

În perioada 20 aprilie- 08 mai 2015, o echipă formată din funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Satu Mare va derula, în liceele şi şcolile postliceale din Municipiul Satu Mare, o campanie de informare şi recrutare pentru anul şcolar şi universitar  2015-2016 cu privire la cursurile disponibile în instituţiile de învăţământ pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar.

Cu această ocazie, vor fi prezentate elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a oportunităţile şi multitudinea ofertei educaţionale de la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi de la instituţiile de învăţământ superior: Academia de Poliţie „A.I. Cuza, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti, Institutul Medico-Militar, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară, Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” Piteşti.

Relaţii suplimentare privind calendarul, condiţiile de înscriere, probele de admitere pot fi obţinute  de la Penitenciarul Satu Mare- Birou Resurse Umane (nr. telefon 0261-715488) sau la sediul instituţiei str. Mileniului nr. 2, Satu Mare.

1093 vizite
Distribuie pe