Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevii de la „Unio-Traian Vuia” au participat la un proiect european
Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare  - Miercuri, 29 Aprilie 2015

În perioada 20-24 aprilie au avut loc la Budapesta activităţile din cadrul proiectului Erasmus+ „European Youth Citizenship, Employment and Entrepreneurship – European youth exchange to develop entrepreneurship competences in non-formal and informal learning activities”, la care au participat și șase elevi de la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia”, coordonați de prof. Adina Ciutan, alături de elevi și profesori din Ungaria, Italia, Grecia și Slovacia.

Proiectul a vizat, în primul rând, dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor, dar şi îmbunătăţirea competenţelor sociale, culturale şi de comunicare în limbi străine ale participanţilor.

Elevii au fost angrenaţi în activităţi precum: crearea unui Parlament european al tinerilor, organizarea şi conducerea unei afaceri internaţionale, prezentarea unor reţete de succes din partea unor tineri antreprenori şi, nu în ultimul rând, vizitarea oraşului Budapesta. 

Echipa Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” a fost încântată de întregul program, pe care l-a considerat instructiv şi formativ. 

1142 vizite
Distribuie pe