Locale Altele
Luni, 23 Noiembrie 2020
Luni, 23 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sute de viitori liceeni la Târgul Educaţiei de la Grand Mall
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Mai 2015

Într-o atmosferă veselă specifică vârstei, vineri a fost organizată la Grand Mall din Satu Mare cea de-a III-a ediţie a Târgului Educaţiei, care, după cum a observat în discursul de deschidere şi inspectorul şcolar general Claudiu Mondici, este luat din ce în ce mai serios, de la an la an, de organizatori şi participanţi.
Un număr de 20 de licee şi centre de educaţie tehnologică din municipiul Satu Mare şi împrejurimi şi-au prezentat oferta educaţională pentru anul şcolar 2015 – 2016, la standuri amenajate profesionist şi cu profesori şi elevi care ofereau toate informaţiile solicitate de sutele de absolvenţi de gimnaziu în căutare de un loc potrivit pentru continuarea studiilor.

Activitatea este organizată în cadrul Campaniei de orientare vocaţională „Îmi construiesc viitorul!”, derulată în aprilie-mai în toate şcolile din judeţ, campanie iniţiată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Satu Mare şi Consiliul Judeţean Satu Mare.


Târguri educaţionale similare se vor desfăşura în cursul acestei luni şi la Carei şi Negreşti-Oaş, pentru elevii din regiunile respective.2497 vizite
Distribuie pe