Locale Altele
Joi, 20 Februarie 2020
Joi, 20 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 1.860 elevi au fost repartizați la liceele sătmărene
ISJ Satu Mare  - Marti, 14 Iulie 2015

În data de 14 iulie 2015 s-a desfășurat repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a.

Rezultatele repartizării în licee se găsesc postate pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării Științifice www.edu.ro , la secțiunea Admiterea 2015 și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare www.satmar.ro , la secțiunea Admiterea în liceu.

Din cei 1.900 elevi absolvenți ai clasei a VIII-a, înscriși pentru admiterea în învățământul liceal la unități de învățământ din județul Satu Mare, au fost repartizați 1867, iar 33 au rămas nerepartizați. 

Au ocupat locuri în învățământul liceal în județul Satu Mare și nouă elevi proveniți din alte județe, care prin înscriere au avut această opțiune. De asemenea, 46 de elevi din județul Satu Mare au fost repartizați în învățământul liceal în alte județe.

În prima etapă de înscriere și admitere la învățământul liceal, cei 1.867 de elevi repartizați (1858 elevi din județul Satu Mare și 9 elevi proveniți din alte județe) au ocupat 1.225 locuri în clase de la filiera teoretică, respectiv 642 locuri în clase de la filiera tehnologică.

Liceele care au toate locurile ocupate după repartizarea computerizată sunt:

Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare

Colegiul Național “Ioan Slavici” Satu Mare

Liceul Teoretic Carei

Liceul Teoretic German “Johann Ettinger” Satu Mare

Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt” Satu Mare

Liceul Tehnologic Tășnad

Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși” Satu Mare

Liceul Romano-Catolic “Josephus Calasantius” Carei

Colegiul Tehnic “Elisa Zamfirescu” Satu Mare

În perioada 16-24 iulie 2015  va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați. Candidații care nu își depun dosarele de înscriere, se consideră retrași, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate.

Pentru etapa a II-a de admitere în învățământul liceal sunt disponibile 177 locuri. Calendarul etapei a II-a de admitere în învățământul liceal prevede următoarele evenimente:

15-20 iulie – Completarea fișei de opțiuni de către candidații care nu au participat la prima repartizare, completarea unei noi fișe de opțiuni de către cei rămași nerepartizați după prima etapă a admiterii

23 iulie – Repartizarea computerizată a candidaților din a doua etapă a admiterii

23-24 iulie – Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care au fost repartizați candidații din etapa a doua

 

1022 vizite
Distribuie pe