Locale Altele
Sambata, 31 Octombrie 2020
Sam, 31 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevii de clasa a VIII-a au reamenajat grădiniţa din Bârsău de Sus
Rodica Donca  - Sambata, 10 Octombrie 2015

Adevarul ca “Oamenii cu mintea mare n-au in inimile lor rautate” (I.Slavici) triumfa cu succes la Barsau de Sus la inceputul acestui an scolar.

Intelegand nevoile celor mai mici prescolari și dificultățile cu care se înfruntă „Grupa Albinutelor”, educatoarea Maria Abrudan şi elevii clasei a VIII-a, cu entuziasm, spirit de inițiativă, devotament şi inventivitate, s-au implicat într-o misiune folositoare și plină de provocări – voluntariatul - oferind sprijin celor mici in cadrul proiectului „Impreuna crestem mari”- proiect educational de initiere a copiilor in spiritul valorilor democratice prin activitati extracurriculare.

In urma actiunii, „albinutele” scolii lor se bucura de mobilier nou, jucarii şi rechizite. Actiunea  elevilor voluntari din clasa a VIII-a şi a parintilor micilor prescolari a sensibilizat comunitatea locala, iar în acest fel au reusit să câștige și aprecierea altora.

Educatoarea grupei si parintii micilor prescolari apreciaza in mod deosebit initiativa si implicarea celor din clasa a VIII-a, dorindu-le mult succes in noul an scolar.


1838 vizite
Distribuie pe