Locale Altele
Joi, 13 August 2020
Joi, 13 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Conferinţă despre protejarea dumbrăvencei, la Andrid
APM Satu Mare  - Marti, 20 Octombrie 2015

Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare, a organizat marţi la Centrul de informare - EcoCasa din comuna Andrid conferinţa de presă cu tema: Acţiuni organizate de APM Satu Mare în cadrul proiectului LIFE+ „Protejarea  dumbrăvencei în Bazinul Carpatic”.

La eveniment au participat alături de gazde: primarul Papp Tibor, vicepimarul Marta Viorel Vasile, consilieri locali, cadre didactice și un grup de elevi de la Școala Gimnazială Andrid.

Cuvântul de bun venit a fost rostit de primarul Papp Tibor, care a făcut o mică prezentare a locației în care s-a desfășurat conferința și și-a manifestat un deosebit interes pentru proiect, având în vedere că este un promotor al activităților de conservare a naturii.

Conferința a fost deschisă de directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Satu Mare, Elisabeta Bekessy, care a prezentat importanța implementării proiectului ROLLER LIFE pentru comunitate și mediu în general.

În continuare, coordonatorul proiectului, Adriana Culda, a făcut o descriere a  activităților desfășurate  pe parcursul a nouă luni în cadrul proiectului „Protejarea  dumbrăvencei în Bazinul Carpatic”, respectiv a activitățiile care se vor desfășura în viitor.

În partea a doua a conferinței, asistentul de proiect Bărbos Laurențiu a oferit participanților informații privind specia „Dumbrăveanca” și a răspuns cu profesionalism la întrebările adresate de cei prezenți.

La finalul conferinței s-au împărțit materiale promoționale realizate cu scopul de a crește gradul de conștientizare a publicului larg, în special a tinerelor generații, privind proiectul și specia protejată.

1251 vizite
Distribuie pe