Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tabăra de matematică de la Călineşti Oaş, la a doua ediție
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare  - Luni, 8 Februarie 2016

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare şi în colaborare cu Centrul Judeţean de Excelenţă Satu Mare, organizează în perioada 10 – 14 februarie 2016 a doua ediție a Taberei de matematică - Călineşti Oaş.

La activitățile din cadrul taberei vor participa un număr de 31 elevi din învățământul gimnazial sătmărean, selectaţi dintre premiaţii la Olimpiada de Matematică - etapa judeţeană 2015.

Elevii vor fi însoţiţi pe toată durata taberei de 4 profesori de matematică şi vor avea şansa să aibă parte de cursuri şi seminarii susținute de 16 profesori de matematică din judeţul Satu Mare.

Tabără se dorește a fi un stagiu de pregătire pentru participarea la Olimpiada de Matematică 2016.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, elevii vor avea un program intens de pregătire, îmbinat în mod armonios cu activităţi de petrecere a timpului liber.

În fiecare zi, elevii vor participa dimineaţa la 3 ore de curs şi seminar şi după amiaza la 2 ore de rezolvări de probleme.

Pe parcursul activităţilor vor fi combinate temele de geometrie cu cele de algebră. Fiecare zi a taberei va avea o anumită temă: Ziua matematicii, Ziua centrării pe performanţă, Ziua bunelor maniere, Ziua mulţumirii. Ultima zi din programul de desfășurare a taberei este rezervată unui test-simulare a olimpiadei de matematică, la care vor participa toţi elevii prezenţi.

1475 vizite
Distribuie pe