Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
AJOFM va organiza cursuri de calificare profesionlă în 27 meserii
AJOFM Satu Mare  - Vineri, 26 Februarie 2016

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare informează că în anul 2016 va organiza cursuri de calificare în 27 meserii solicitate de piața muncii în județul Satu Mare.

La aceste 50 cursuri vor putea participa un număr de 700 șomeri, personae în căutarea unui loc de muncă.

Cursurile se vor derula prin furnizori de servicii autorizați sau prin Centrele Regionale de Formare Profesionale cu care AJOFM are protocoale în colaborare.

În anul 2016 se vor desfășura următoarele cursuri de formare profesionale : agent de securitate; bucatari; brutari; cameriste; coafor; cofetar-patiser; confectioner articole textile; contabili; dulgheri tamplari; electrician constructii; florar decorator; instalator; inspector resurse umane; lacatus; lucrator comercial; lucrator in structuri; lucrator in cultura plantelor; lucratori in confectii piele si inlocuitori; mediator sanitar; mecanic auto; operator la masini cu comanda numerica; ospatari; operatori calculatoare electronice si retele; patiser; stivuitorist; sudor;zugrav vopsitor.

Persoanele în căutarea unui loc de muncă, șomeri îndemnizați și neîndemnizați, se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36 telefon 0261/770237.

1255 vizite
Distribuie pe