Locale Altele
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Mie, 29 Nov 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Competiția „Eurotehnicus” a ajuns la cea de-a doua ediție
Veronica Hodas  - Luni, 21 Martie 2016

Competiția de creație tehnică și științifică „Eurotehnicus” a ajuns în acest an la cea de-a doua ediție, iar startul s-a dat luni în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ.

La eveniment a participat suprefectul Alfatter Tamas, organizatorii competiției, dar și membrii echipelor înscrise la ediția a doua.

Cristian Marița, managerul Prefecturii le-a prezentat celor prezenți câteva detalii legate de competiție, după care suprefectul le-a dorit tuturor mult succes și speră ca anul acest competiția să fie „mai bună și mai valoroasă decât în 2015”.

Apoi, Tiberiu Markoș, președintele Asociației Economice Germano-Române le-a făcut o retrospectivă a primei ediții și a declarat că „prin organizarea acestei competiții, am dorit să creem punți de legătură între mediul de afaceri din județ, industria din Satu Mare, între Inspectoratul Școlar, extensia din Satu Mare”.

La ediția a doua s-au înscris opt echipe, mai multe față de anul trecut. Acestea sunt: Colegiul Tehnic „I.C. Brătianu”, Liceul Tehnologic „Simion Barițiu” Carei (două echipaje), Colegiul Tehnologic „Unio-Traian Vuia”, Liceul Tehnologic „George Emil Palade”, Liceul „Ham Janos” și Liceul Tehnologic „Ioniță G. Andron” Negrești –Oaș.

Festivitatea de premiere va avea loc de Ziua Europei, în data de 9 mai, la Camera Meșteșugarilor Satu Mare.

Competiția Eurotehnicus 2016 este inițiată de Instituția Prefectului, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Asociația Economică Germano-Română, Universitatea Tehnică Cluj Napoca și Camera Meșteșugarilor.

Tags: eurotehnicus 2016  editia a doua  competitie de creatie tehnica  
2274 vizite
Distribuie pe