Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târgul educațional al meseriilor și târgul educației la Carei
Centrul Cultural Carei  - Vineri, 15 Aprilie 2016

Direcția de Învățământ și Sănătate împreună cu Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei organizează în perioada 19-22 aprilie 2016, în cadrul „Săptămânii Meseriilor”, Târgul educațional al meseriilor.

Evenimentul are ca scop promovarea învățământului profesional (tehnic). Deschiderea oficială a manifestării va avea loc marți, 19 aprilie 2016, de la ora 10.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei.

După deschiderea oficială, de la ora 10.30 tot în Sala Cavalerilor va avea loc o prezentare de modă a Agenției de modă „Inedit”, din Satu Mare. 

În cadrul evenimentului, care se va desfășura în zilele de 19, 20, 21 și22 aprilie 2016 între orele 09.00 -17.00, în Sala Cavalerilor aCastelului Károlyi din Carei vor avea loc acțiunile:

 - promovarea învățământului profesional și tehnic;

 - prezentarea modului de organizare și funcționare a învățământuluiprofesional; 

 - consilierea elevilor de clasa a VIII-a pe probleme educaționale;

Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei, Liceul romano-catolic „Josephus Calasantius” din Carei și Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei, alături de agenți economici parteneri, vor fi prezenți cu standuri informaționale, unde doritorii vor putea obține informații de la reprezentanții acestora.

Vineri,22 aprilie 2016, între orele 09.00 - 13.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei  va avea loc Târgul Educației- Zona Carei, unde vor fi prezente toate liceele din municipiul Carei: Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei, Liceul romano-catolic „Josephus Calasantius” din Carei și Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” Carei și Liceul Teoretic Carei.     

În cadrul evenimentului, liceele, prin reprezentanții acestora, își vor prezenta oferta educațională. Sunt așteptați toți cei interesați, în special absolvenții de clasa a VIII-a să obțină informații care să-i ajute în alegerea liceului la care vor studia în viitor. 

Tags: targ  educational  meserii  carei  
636 vizite
Distribuie pe