Locale Altele
Miercuri, 5 August 2020
Mie, 5 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 600 de copii i-au vizitat pe pompierii sătmăreni
ISU „Someș” Satu Mare  - Joi, 26 Mai 2016

Începând de luni și până joi, peste 600 de preşcolari au fost primiţi în vizită la subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Someş” Satu Mare, în cadrul programului  „ Săptămâna altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, destinat grădiniţelor.


Copiii s-au arătat încântați de dotările autospecialelor pentru stingerea incendiilor, de accesoriile specifice utilizate pentru descarcerare, dar şi de ambulanţele SMURD.


Totodată, pompierii şi paramedicii, în cadrul atelierelor de informare preventivă, pregătite în prealabil de salvatori,  au urmărit să transmită vizitatorilor câteva noţiuni elementare de specialitate în vederea ridicării nivelului de conştientizare al tinerei generaţii cu privire la importanţa adoptării unui comportament corespunzător pentru fiecare situaţie de urgenţă care ar putea să o surprindă la un moment dat.


Pe parcursul vizitei, cei mici au fost cel mai mult impresionaţi de faptul că au putut vedea cum este stins un incendiu, dar mai ales că au fost lăsaţi să  folosească furtunul de refulare utilizat pentru stingerea incendiilor.

Tags: copiii  vizita  pompieri  scoala altfel  
629 vizite
Distribuie pe