Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Copiii polițiștilor participă la Tabăra Internațională de Circulație
Poliția Satu Mare  - Marti, 28 Iunie 2016

În baza bunei colaborării și a activităților fructuoase de relații internaționale pe care Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare le întreține cu Căpitănia de Poliție a județului Szabolcs-Szatmar-Bereg din Ungaria și în acest an, un grup de 20 de copii ai polițiștilor sătmăreni, au fost invitați să participe la Tabăra Internațională de Circulație.


Tabăra se desfășoară în intervalul 28.06-05.07.2016, se află la a 15-a ediție și este organizată de Căpitănia de Poliție a județului Szabolcs-Szatmar-Bereg în colaborare cu Organizația Județeană de Prevenire a Accidentelor, în orașul Nyiregyhaza.  Pe lângă copiii polițiștilor români în tabără mai participă copii ai polițiștilor din Ungaria și Ucraina.


Pe parcursul taberei, copiii vor participa la activități instructiv-educative legate atât de circulația pe drumurile publice, în calitate de bicicliști sau pietoni, cât și de modurile de acțiune în caz de accidente și de acordare a primului ajutor, activități la care vor fi stimulați să participe prin jocuri și concursuri.

În cadrul activităților recreative, copiii vor beneficia de existența complexului termal în localitate dar și de vizite la Grădina Zoologică.

Tags: copiii  politisti  tabara  ungaria  
1312 vizite
Distribuie pe