Locale Altele
Sambata, 4 Aprilie 2020
Sam, 4 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Școala cu clasele I-VIII „Ion Creangă” a fost reabilitată
Veronica Hodas  - Marti, 28 Iunie 2016

Primăria municipiului Satu Mare a organizat marți conferința finală a proiectului „Implementarea măsurilor de eficiență energetică la Școala cu clasele I-VIII Ion Creangă Satu Mare” finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operațional Regional 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului a fost reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea infrastructurii educaționale preuniversitare și anume: îmbunătățirea calității infrastructurii de educație și dotarea unității școlare în vederea asigurării unui process educațional la standard europene.

În urma acestui proiect, Școala „Ion Creangă” a fost reabilitată și modernizată atât în exterior, cât și în interior. Sistemul de încălzire și izolare a pereților exterior ai clădirii a fost modernizat și are rolul de a reduce costurile privind consumul energiei termice utilizate.

De asemenea, unitatea școlară a fost dotată și echipată cu echipamente tehnologice moderne (echipamente IT, interactive, materiale didactice, mobilie), asigurând un proces educațional conform standardelor europene. 

Tags: scoala ion creanga  reabilitare  modernizare  
1294 vizite
Distribuie pe