Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Acțiune educativă a polițiștilor sătmăreni în tabăra de la Păulești
Poliția Satu Mare  - Joi, 14 Iulie 2016

Chiar şi în perioada vacanţei de vară poliţiştii răspund prezent invitaţiilor venite de la instituţii şi organizaţii pentru a susţine diverse activităţi cu caracter preventiv în taberele organizate pentru copii şi tineri.

O astfel de acţiune a avut loc miercuri la Păuleşti, unde Parohia Ortodoxă Română din localitate, sub coordonarea preotului paroh Chindriş Cristian, a organizat tabăra de vară Sfântul Ilie Tesviteanul.

Poliţişti din cadrul structurilor de prevenire şi acţiuni speciale le-au prezentat elevilor tehnica din dotare şi le-au dat sfaturi utile pentru siguranţa personală.

Vedetele zilei au fost câinii poliţişti care au făcut demonstraţii privind prinderea şi imobilizarea infractorilor, reuşind să-i convingă pe cei prezenţi de utilitatea lor în cadrul misiunilor dificile pe care le au poliţiştii.

La activitate au fost prezenţi 80 de copii şi tineri din Satu Mare, Păuleşti, Borleşti, Poiana Codrului şi Odoreu, alături de care s-au aflat reprezentanţi ai parohiilor din aceste localităţi, părinţi şi cadre didactice.

Tags: politisti  tabara  paulesti  
1440 vizite
Distribuie pe