Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Jandarmii continuă activităţile preventiv informative
Jandarmeria Satu Mare  - Vineri, 14 Octombrie 2016

Vineri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare a continuat seria  activităţilor preventiv informative la elevii claselor a II-a B şi Pregatitoare B  ai Şcolii „Avram Iancu”.


Activitatea s-a desfăşurat la solicitarea învăţătoarelor Micu Marilena şi Sabău Margareta.

Pentru început, mr. Camelia Lucuţ, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Satu Mare a explicat copiilor rolul Jandarmeriei în asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, a detaliat  şi prezentat misiunile acestora.


Apoi, discuţia a continuat cu sfaturile referitoare la modurile de comportare şi acţiune în diferite situaţii, iar la final s-au prezentat aspecte legate de violenţã în general.

Totodată, celor prezenţi le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să  evite formele de violenţă şi modul corect de acţiune în cazul în care sunt martori sau chiar victimele unor comportamente agresive. Au fost trecute în revistă efectele violenţei pe termen scurt şi mediu, copiii fiind încurajaţi să aibă un comportament proactiv.


Copiii au primit diferite materiale informative referitoare la aspectele discutate, fiind încântaţi de activităţile desfăşurate.

Tags: jandarmi  activitati preventiv informative  scoala avram iancu  
797 vizite
Distribuie pe