Locale Altele
Miercuri, 19 Februarie 2020
Mie, 19 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Activități antidrog la școlile din Turț și Gherța Mare
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 23 Noiembrie 2016

În luna noiembrie, Poliţia Română a intensificat activităţile de prevenire a consumului şi traficului de droguri în cadrul campaniei ,,Luna Antidrog”.

În acest context acţionează şi poliţiştii sătmăreni, aceştia desfăşurând o serie de activităţi antidrog în şcoli gimnaziale şi licee în această perioadă.

Astfel, marţi, 22 noiembrie 2016, specialişti din cadrul Poliţiei (inspector principal Hrihorişan Felicia)  şi Centrului de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog (Tămăşan Irina şi Boca Ştefania) s-au aflat în mijlocul elevilor de gimnaziu ai Liceului Tehnologic Anghel Saligny din Turţ.

Peste 135 de elevi din Turţ şi Gherţa Mare au aflat din discuţiile purtate cu specialiştii despre implicaţiile consumului de droguri, de la drogurile legale şi aparent mai puţin ofensive cum sunt alcoolul, tutunul, medicamentele, substanţele volatile şi până la drogurile ilegale, cele care se comercializează doar pe piaţa neagră.

Subiectul a fost primit cu interes de elevi, aceştia implicându-se activ în discuţii şi cerând lămuriri acolo unde informaţiile pe care le aveau erau neclare.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul săptămânii ,,Şcoala Altfel” şi au fost coordonate  de consilier educativ Crina Leş.

 

Tags: activitati antidrog  turt  gherta mare  
929 vizite
Distribuie pe