Locale Altele
Marti, 27 Octombrie 2020
Marti, 27 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campania „Aripi frânte” a ajuns la Colegiul „Mihai Eminescu”
Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”  - Marti, 28 Februarie 2017

Luna februarie a acestui an se încheie, printre altele, în Colegiul Național „Mihai Eminescu” și cu acțiuni desfășurate în cadrul campaniei naționale de prevenire a violenței în familie Aripi frânte.

În cadrul campaniei, realizată de către Poliția Română, în parteneriat cu Asociația Necuvinte, în Sala festivă Dr. Vasile Lucaciu de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, s-au desfășurat două întâlniri cu elevi și cu profesori. Aceste întâlniri au fost coordonate de către doamna inspector principal Hrihorișan Felicia, coordonator al Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

În cadrul discuțiilor au fost expuse formele violenței în familie, respectiv modalitățile de ieșire din situațiile de victimizare.

Marți, 27 febr. a.c., cei 150 de elevi din clasele a IX-a D, a X-a E, a X-a F, a X-a G, a XI-a A și a XI-a B au primit broșuri și flyere informative.

La buna desfășurare a întâlnirilor au contribuit: prof. Tuns Roxana (consilier psiholog), prof. Silaghi Gigelia, prof. Horșia Marius, prof. Istrate Ramona, prof. Pintea Laura, prof. Pop Radu, alături de domnul director al Colegiului Național Mihai Eminescu, prof. Rotaru Liviu. 

Tags: campanie  aripi frante  colegiul national mihai eminescu  
602 vizite
Distribuie pe