Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Tabără gratuită pentru copii cu dizabilități
DJTS Satu Mare  - Vineri, 9 Iunie 2017

Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Satu Mare organizează o Tabără gratuită pentru preşcolarii, elevii şi studenţii cu dizabilități, împreună cu asistenţii personali şi asistenţii personali profesionişti din judeţul Satu Mare.

Cererea pentru acordarea unui loc de tabără gratuit se depune însoţită de o copie după documentul care atestă gradul de handicap şi o adeverinţă emisă de unitatea de învăţământ care să ateste încadrarea într-o formă de învătământ, la sediul D.J.S.T. Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2/1 (intrarea de pe strada Paris).

Cererea poate fi depusă atât de părintele sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap, cât şi de un reprezentant al unităţii de învăţământ de care aparţine. În cazul studenţilor cererea poate fi depusă personal sau prin reprezentant.

Pentru anul 2017 Satu Mare are alocat un număr de 30 de locuri. Persoanele care nu au mai beneficiat de un astfel de program în anii anteriori vor avea prioritate la selecţie, un alt criteriu de selecție fiind „primul venit primul servit”.

Perioada de depunere a cererilor este 06.06.2017 – 23.06.2017. Cererea poate fi obținută de pe adresa www.djstsatumare.ro

Tags: tabara  copii  dizabilitati  
1126 vizite
Distribuie pe