Locale Altele
Joi, 22 Octombrie 2020
Joi, 22 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cabinet ultramodern de legislație rutieră inaugurat la Carei
Primăria Carei  - Miercuri, 27 Septembrie 2017

Un cabinet modern de legislație rutieră, dotat cu calculatoare performante și un simulator de ultimă generație, a fost inaugurat miercuri la Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu din municipiul Carei.

Guvernul Ungariei a finanţat cu 7,5 milioane de forinţi (aproximativ 112.500 lei) realizarea acestui cabinet ultramodern.

La inaugurare a fost prezent secretarul de stat pentru politici naţionale al Guvernului de la Budapesta, Potápi Árpád János. Au mai fost prezenţi primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, directorul Direcţiei Învăţământ - Sănătate din cadrul Primăriei Carei, Varna Levente, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare, Călin Durla, managerul judeţului Satu Mare, Nagy Szbolcs. Oficiile de gazdă au fost făcute de către directorul liceului, Emeric Gindele, şi directorul adjunct Mircea Terheş.

Reamintim că în cursul anului 2015, Guvernul de la Budapesta a mai finanţat Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu cu suma de 5 milioane forinţi în vederea amenajării a două ateliere moderne de lăcătuşerie.

Tags: cabinet  rutier  carei  
866 vizite
Distribuie pe