Locale Altele
Sambata, 2 Decembrie 2023
Sam, 2 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Națională a României, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Ion. I.C. Brătianu”
Colegiul Tehnic „Ion I.C. Brătianu” Satu Mare  - Miercuri, 29 Noiembrie 2017

Ca în fiecare an Colegiul Tehnic de Transporturi și Telecomunicații "Ion I.C. Brătianu" a sărbătorit așa cum se cuvine Ziua Națională a României, 1 Decembrie.


Manifestările dedicate acestui eveniment s-au bucurat de un real succes în rândurile celor prezenți. Invitați de onoare au fost Felician Pop, manager al Muzeului Județean Satu Mare; George Negrea, consultant artistic la Centrul Județean de Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale sătmărene și inspector de istorie Govor Daniela. 


Programul a cuprins un moment artistic susținut de elevii : Vaida Casandra, cls. a IX-aE ; Tupiță Nicolae, cls. a IX-a D; Pop Claudiu, cls. a X-a A; Sczulczer Adrian, cls.a X a A; Varga Ionel, cls. a X-a F; Zimbru Damian, cls.a X-a A și Nagy Răzvan cls. a XI-A, iar prezentatorii au fost Bota Adina, cls.a XII-a A și Lobonț Ionuț, cls. a X-a B.

La finalul momentului artistic toți s-au prins în hora unirii, după care au admirat expoziția cu "Obiecte tradiționale românești ".


Întreaga activitate a fost rodul colaborării cadrelor didactice și nu numai, Moiș Anca, profesoară de istorie, Costea Bianca și Moș Carmen, profesoare de limba și literatura română, Noaghi Adriana, bibliotecar și profesor Vezentan Ioan.

Tags: ziua nationala  sarbatoare    
2196 vizite
Distribuie pe