Locale Altele
Miercuri, 22 August 2018
Mie, 22 Aug 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cursuri de limbi străine și de operare calculator, din toamnă, la Fundația Hans Lindner
Fundaţiei Hans Lindner  - Marti, 7 August 2018

Avantajele de a învăţa o limbă străină sunt multiple, de la beneficii profesionale până la cele personale.

Este esențial să învățăm una sau mai multe limbi străine pentru a cunoaște alte culturi, alte civilizații și pentru a privi lumea într-un mod diferit.

Experienţa noastră a demonstrat că atât persoanele în vârstă, cât și tinerii, au nevoie de cunoştinţe de limbi străine. La cursurile noastre participă un număr mare de intelectuali, care în timpul facultăţii nu au dobândit cunoştinţe de bază ale informaticii sau de limbi străine.

Pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă este la fel de importantă cunoașterea unei limbi străine şi a informaticii.

Trăim, într-adevăr, într-o societate informaţională, în care tot timpul trebuie să răspundem noilor provocări, atât ca angajatori, cât şi ca angajaţi.

Multe companii străine au deschis o filială în Satu Mare și mulți vor să facă afaceri cu parteneri străini, astfel încât cunoștințele de limbi străine sunt indispensabile. Am fost contactați de mai mulți cetățeni, cărora limba maghiară și rusă sunt importante pentru munca lor, așa că aceste cursuri vor porni din toamnă.

Fundația Hans Lindner organizează din septembrie următoarele cursuri: curs de limba germană (nivel începător și avansat), curs de limba engleză (nivel începător și avansat), curs de limba rusă (nivel începător), curs de limba maghiară (nivel începător) și curs de operare calculator.

Cursurile se desfăşoară la Centrul de Training Hans Lindner, Piaţa George Boitor nr. 11, cu 2X2 ore pe săptămână, durata fiind 40 de ore, contribuția este de 400 lei pentru cursurile de limbi străine, iar cursul de operare calculator durata este de 20 de ore și contribuția 300 lei.

La terminarea cursurilor se poate obţine certificat de absolvire eliberat de fundaţia noastră.

Înscrierile se primesc până la data de 31 august 2018 la sediul fundaţiei, str. Ceahlăului nr. 38 sau online, www.fundatiahanslindner.ro secțiunea Cursuri în Satu Mare.

Tags: cursuri  limbi straine  operare calculator  fundatie  hans lindner  
419 vizite
Distribuie pe

A început sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat
Luni, 20 August 2018
Pentru sesiunea august-septembrie a examenului național de Bacalaureat - 2018, în județul Satu Mare s-au înscris 698 de candidați. Dintre aceștia, 485 candidați provin din promoția curentă, iar 213 candidați provin din serii anterioare.   continuare

Workshop de teatru pentru copii la Casa Șvabilor
Marti, 14 August 2018
Continuând tradiția instituită în urmă cu doi ani, Organizația de Tineret ”Gemeinsam” a Forumului Democrat German din Satu Mare organizează în aceste zile, cu sprijinul Asociației Culturale...   continuare

Centrul Militar Judeţean Satu Mare recrutează candidați
Luni, 13 August 2018
În această perioadă Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară, prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Judeţean Satu Mare, activităţi de recrutare a tinerilor.   continuare

Proiectul de prevenire a delicvenței juvenile,,Adolescent responsabil”, în derulare
Miercuri, 8 August 2018
Proiectul de prevenire a delincvenței juvenile ,,Adolescent responsabil” inițiat de Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare...   continuare

Rezultatele concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante din învățământ
Marti, 17 Iulie 2018
Marți, 17 iulie 2018, s-au afișat rezultatele la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar...   continuare