Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Caravana SMURD la Satu Mare. Copiii și adulții au învățat cum să acorde primul ajutor.
Florin Răchitan  - Sambata, 8 Septembrie 2018

Caravana SMURD „Fii pregătit!” a ajuns sâmbătă la Satu Mare, unde un centru mobil a fost amplasat în parcarea Auchan, unde încă de la orele dimineții personalul ISU Satu Mare a organizat cursuri de pregătire pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.

Copiii și adulții au aflat direct de la paramedici care sunt principalele manevre care trebuie aplicate în vederea acordării primului ajutor medical și ce pot face în diferite situații pentru ajutorarea semenilor până la sosirea forțelor profesioniste.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Participanții au vizionat filme educative și au aplicat chiar ei ceea ce au învățat, iar cei mici au primit si diplome de ”Pompieri Junior”.

Caravana SMURD va fi prezentă duminică, între orele 10 – 18, la Carei, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român.

Tags: caravana  smurd  satu mare  
1247 vizite
Distribuie pe