Locale Altele
Joi, 15 Noiembrie 2018
Joi, 15 Nov 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
RotaHack va avea loc și în acest an la Casa Meșteșugarilor!
Rotaract Club Satu Mare  - Miercuri, 7 Noiembrie 2018

Asociația Rotaract Club Satu Mare, organizatoarea RotaHack 2018, a anunțat azi că și ediția a doua a hackathonului sătmărean, dotat cu premii în valoare totală de peste 2000 euro, va avea loc unde s-a desfășurat și anul trecut, la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare, situată pe Strada Ștefan cel Mare. 

Pentru a vă face o părere despre cum s-a desfășurat ediția precedent la Casa Meșteșugarilor, aceștia vă recomandă să urmăriți aftermovie-ul de la #RotaHack2017!

Încă 7 zile de înscriere. Participanți din București și din Galați!

Așa cum era de așteptat, în ultimele zile s-a observat o creștere cu privire la numărul înscrierilor la RotaHack, prin urmare fereastra rămâne deschisă până miercuri, 14 noiembrie! 

Până acum și-au anunțat prezenta studenți, elevi de liceu și absolvenți din mai multe județe ale țării. Topul județelor ca număr de participanți la hackathon e în acest moment Satu Mare, Cluj și Maramureș. De asemenea, cele mai lungi deplasări le vor avea de făcut cei care și-au anunțat prezența din București, Galați și Brașov, primele două amintite fiind o premieră RotaHack!


Programul este, în mare parte, finalizat:

– Vineri, 16 noiembrie, „Ziua 0”, la ora 16:00 va avea loc festivitatea de deschidere. De la 16:30 vor avea loc diferite prezentări, tema principală fiind subiectul „Ce pot să fac dacă devin informatician?”, iar ca invitați vor fi diferiți reprezentanți ai IT-ului sătmărean și nu numai. Intrarea este liberă, iar pentru mai multe detalii puteți să urmăriți evenimentul de pe Facebook, dedicat prezentărilor. Deseară, de la 19:30 Rotaract vă recomandă să participați la Brain Stock, eveniment tip „TEDx”, organizat de două eleve de la Liceul de Artă „Aurel Popp”. Petrecerea de după eveniment, avându-i ca invitați pe Rikz & Shorty, e și „Warm-up” party-ul RotaHack, iar la acesta vor participa atât tinerii sătmăreni, cât și participanți sau fani ai concursului!

– Sâmbătă, 17 noiembrie, „Ziua 1”, la ora 11:00, va debuta hackathonul propriu-zis, care va ține 24 de ore! Pe parcursul zilei, organizatorii promit și câteva activități „surpriză”, pentru a-i mai delecta pe participanți.

– Duminică, 18 noiembrie, „Ziua 2”, la ora 11:00, participanții vor apăsa ultima tastă, deoarece hackathonul va lua sfârșit. În jurul orei 12:00 va începe jurizarea proiectelor, la prezentarea acestora fiind permisă și participarea publicului. Festivitatea de încheiere va avea loc la ora 16:00, iar de la ora 19:00 participanții, pasionații de IT sau fanii concursului care doresc să mai rămână în oraș sunt invitați la un „afterparty” de networking, socializare și board games!

Nu mai aștepta, înscrie-te acum!
247 vizite
Distribuie pe

Polițiștii sătmăreni au vorbit despre violența în familie la Centrul Social „Princhindel”
Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Violența în familie sau violența domestică a foste tema abordată...   continuare

Operatorii economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și în învățământul profesional
Luni, 12 Noiembrie 2018
Ministerul Educației Naționale a publicat Calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul...   continuare

Trei profesori din Slovacia, în vizită la Liceul German
Joi, 8 Noiembrie 2018
În cadrul proiectului Erasmus+ KA1, „Competenţele deschid porţi”, Liceul Teoretic German “Johann Ettinger” găzduieşte, în aceste zile, trei profesori de la Zakladna skola Julie Bilcikovej din Budkovce, Slovacia.   continuare

Activități de educație rutieră la Centrul de zi „Sfânta Tatiana”
Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Învățarea si respectarea regulilor în orice situație reprezintă o primă condiție a conviețuirii într-un mediu de viață care conferă siguranță...   continuare

Atmosferă de toamnă la Liceul Tehnologic Unio - Traian Vuia
Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Atmosfera de toamnă deosebit de frumoasă s-a făcut simțită la Liceul Tehnologic Unio- Traian Vuia unde elevii claselor a IX-a și a X-a au împodobit holul școlii...   continuare