Locale Altele
Miercuri, 24 Aprilie 2019
Mie, 24 Apr 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Atmosferă de toamnă la Liceul Tehnologic Unio - Traian Vuia
Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare  - Miercuri, 7 Noiembrie 2018

Atmosfera de toamnă deosebit de frumoasă s-a făcut simțită la Liceul Tehnologic Unio - Traian Vuia unde elevii claselor a IX-a și a X-a au împodobit holul școlii și sala festivă cu desene tematice, colaje, ornamente de toamnă și dovleci sculptați.


În cuvântul de deschidere al momentului artistic, directorul liceului, prof. dr. Popescu Vlaicu, a subliniat faptul că toamna nu este doar un moment al melancoliei și al conștientizării faptului că totul este trecător, ci și un prilej de  bucurie și sărbătoare.

Elevul Bojan George din clasa X a, președintele consiliului elevilor din școală a prezentat programul, care a debutat cu versuri de toamnă din lirica lui George Coșbuc, în interpretarea elevilor clasei IX a, presărat cu fragmente din lirica lui Petőfi Sándor.

Elevii liceului au făcut cunoștință cu legenda lui Stingy Jack, personajul căruia i se datorează obiceiul dovlecilor sculptați.

Momentul s-a încheiat cu o invitație la culesul viilor, un dans popular interpretat de câțiva elevi ai clasei X b, alături de partenerele lor.


Elevii claselor  IX a, IX b și X b au fost pregătiți de doamnele profesoare Katona Judith, Bücs Ecaterina și Schuller Elza.

355 vizite
Distribuie pe