Locale Altele
Luni, 8 Martie 2021
Luni, 8 Mar 2021
Campioana olimpică Simona Pop în vizită la Liceul „Unio-Traian Vuia”
Liceul Tehnologic „Unio-Traian Vuia” Satu Mare  - Marti, 20 Noiembrie 2018

În cadrul Proiectului ,,Campionii României” realizat de reprezentanți ai Direcției Județene de Sport și Tineret în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, elevii de la Liceul Tehnologic „Unio- Traian Vuia” au avut onoarea de a o avea în mijlocul lor pe Simona Pop - campioană olimpică la scrimă.

Simona a fost însoțită de Ardelean Ioan - reprezentant DJST. Ca organizatori din partea liceului au fost prezenți directorul, prof. dr. Popescu Vlaicu, directorul adj. Tarcza Maria și profesor Sabou Ioan. Elevii au fost fascinați de povestea Simonei, de drumul parcurs până la obținerea  valoroasei medalii de aur  de la Rio de Janeiro.

Curiozitatea elevilor s-a manifestat prin numeroase întrebări adresate campioanei noastre. Răspunsurile sincere oferite merită să-i motiveze și pe ei în a-și urma visurile și de a practica un sport.

La finalul întâlnirii, participanții au avut ocazia să primească autografe, să facă poze cu o campioană olimpică și să rămână în gând cu o activitate deosebită, de asemenea să fie mândri că au avut această ocazie să întâlnească o mare campioană.

 

Tags: simona pop  elevi  
440 vizite
Distribuie pe