Locale Altele
Duminica, 25 August 2019
Dum, 25 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radioclub Carei la Târgul Educațional
Centrul Cultural Carei  - Joi, 16 Mai 2019

Vineri, 17 mai 2019, de la ora 10, la Târgului Educațional, care va avea loc în Amfiteatrul din centrul municipiului Carei, radioclubul Centrului Cultural al municipiului Carei, cu indicativul YO 5 KRC, va desfășura o activitate de prezentare a activităților desfășurate în colaborare cu instituțiile învățământ din oraș.

În cadrul laboratorului de electronică al radioclubului, elevii claselor cu profil de electrotehnică, electronică și automatizări, desfășoară instruire practică complementară. Pentru doritorii din alte medii sociale, clubul desfășoară cursuri de inițiere și perfecționare atât în electronică cât și în telecomunicații, respectiv radioamatorism.

Totodată, cu această ocazie, președintele clubului, Adrian Francisc Munteanu, va acorda, în numele Centrului Cultural din Carei, diplome de excelență unor radioamatori din județul Satu Mare, care pe parcursul a zeci de ani, au fost exemple profesionalism și sportivitate pentru toți radioamatorii cu care au intrat în contact, contribuind la dezvoltarea și promovarea acestei activități tehnico-aplicative, în țară și străinătate.

Vor fi premiați următorii radioamatori: Gáspár Árpád (Carei) - indicativ YO 5 CYG,  Chiș Mihai Dănuț (Scărișoara) - indicativ YO 5 DAS, Cuibus Iosif (Satu Mare) – indicativ YO 5 AT și Makrai Tiberiu (Satu Mare) – indicative YO 5 LE.

 

Tags: radioclub  targ educational  carei  
248 vizite
Distribuie pe