Locale Altele
Joi, 13 August 2020
Joi, 13 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Preșcolarii au sărbătorit Ziua Copilului cu pensionarii de la Centrul „Sf. Iacob”
Caritas Satu Mare  - Luni, 3 Iunie 2019

Preșcolarii de la Grădinița „Castelul Fermecat” au marcat 1 iunie alături de pensionarii de la Centrul „Sf. Iacob” din Satu Mare.


Echipa Centrului de Zi „Sf. Iacob” pentru Vârstnici al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare încearcă să ofere de luni până vineri o gamă cât mai colorată și variată de programe pentru pensionarii care frecventează instituția. Unul din cele mai așteptate evenimente este întâlnirea cu preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Castelul Fermecat” din Satu Mare, întâlnire ce are loc regulat datorită parteneriatului încheiat între cele două instituții. 

Vineri, 31 mai, preșcolarii din grupa „Raze de Soare” și vârstnicii de la Centrul „Sf. Iacob” au marcat împreună Ziua Internațională a Copilului. Micuții au vizitat centrul alături de educatoarea Tepfenhart Borbála și dădaca Voichița, unde și-au petrecut timpul cu prietenii lor în vârstă într-un mod cât se poate de plăcut: jucându-se, rezolvând puzzle-uri uriașe și povestind despre ce s-a mai întâmplat de la ultima lor activitate comună. Seniorii au oferit dulciuri și baloane copilașilor de ziua lor.


Ca într-un cerc de prieteni vechi, au fost felicitați colegii care își serbau ziua de naștere.

Tags: ziua copilului  prescolari  pensionari  
293 vizite
Distribuie pe