Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Săptămâna meseriilor” a ajuns la final
Fundația Hans Lindner  - Luni, 3 Iunie 2019

Săptămâna recent încheiată a adus în cadrul proiectului „Săptămâna meseriilor”, organizată de către Fundaţia Hans Lindner si susţinută de Primăria Satu Mare prin Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”, peste o sută de elevi, care au intrat în contact cu meserii, mestesuguri si mestesugari, care cu siguranta au contribuit la o viitoare alegere mai constienta in ceea ce priveste viitorul profesional al acestora.

De ce proiectul „„Săptămâna meseriilor?”Pentru că meseriile și respectul pentru ele influentează viitorul nostru și al țării noastre. O țară dezvoltată în care plătești pentru un serviciu, iar el este livrat exemplar aduce respectul prestatorului si satisfactia consumatorului. Asta ne dorim pentru tinerii comunitatii noastre, sa fie valorosi și să se dezvolte în direcția talentului pe care il au.

„Le mulțumim elevilor și profesorilor participanți pentru implicarea lor și le dorim ca si pe viitor sa tina pasul cu invatamanul modern si cu cerintele pietei muncii.”

Fundatia Hans Lindner va continua sa promoveze descoperirea meseriilor si prin tabara de vara care se va organiza tot in directia sprijinirii si descoperirii talentelor si inclinatiilor la elevi.

878 vizite
Distribuie pe