Locale Altele
Luni, 18 Ianuarie 2021
Luni, 18 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vacanţa de vară - vremea explorării fermelor din județ, cu Fundația Hans Lindner
Fundația Hans Lindner  - Joi, 6 Iunie 2019

Fundaţia Hans Lindner intră în “Vacanţa de vară” propunând tinerilor o vacanţă împreună, adică o vreme a explorării a bogăţiilor judeţului Satu Mare.

Pe parcursul a opt săptămâni, tinerii sătmăreni vor avea şansa să cunoască si să participe la activităţi în fermele agricole, implicându-se activ în grădină sau în ateliere practice (cum se lucrează cu utilaje, cum se cresc modern animalele – caprele, oile, bovinele, cum se cultivă şi se recoltează cerealele, legumele, fructele, etc) si nu in ultimul rând, să-şi descopere abilităţi şi înclinaţii in cadrul atelierelor gospodăreşti şi meşteşugăreşti.

Activităţile atelierelor  se vor concentra pe operaţionalizarea unor competenţe cheie (combinatii de cunostinţe, deprinderi, atitudini) in domeniul agriculturii,  lemnului, brutăritului, bucatăriei, dar şi ateliere precum electrotehnică şi creaţii textile. În plus, tinerii vor participa şi la prepararea gustărilor şi a mesei de prânz, care se va găti din produse naturale, într-un mod traditional.

“Vacanţa de vară” se desfăşoară pentru tineri cu vârstă peste 11 ani, în perioada 18 iunie- 09 august, în stagii de câte o săptămâna,  în fiecare săptămână acceptându-se un număr de 15 persoane.

Programul  zilelor de tabără începe la ora 9 şi se sfârşeşte la ora 15 iar intâlnirile au loc pe str.Dsida Jeno, nr.8.

Tinerii împreună cu părinţii lor sunt invitaţi să se informeze la numărul de telefon 0261.715.136 şi să se înscrie personal la sediul fundatiei, str. Ceahlăului, nr.38,  luând în considerare aspectul, că locurile sunt limitate.

Fundaţia Hans Lindner îşi propune prin acest proiect, stimularea tinerilor în devenirea de adulţi practici, responsabili, perseverenţi, cu abilităţi de viaţă dezvoltate pe care nimeni, niciodată nu le va putea lua!

Tags: program  vacanta  hans lindner  
847 vizite
Distribuie pe