Locale Altele
Joi, 29 Octombrie 2020
Joi, 29 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gest emoționant fără precedent. Oșenii au umplut Negreștiul cu fotografiile absolvenților de liceu care nu au parte de festivitate de absolvire în vremea pandemiei
Primăria Negrești-Oaș  - Miercuri, 3 Iunie 2020

Atunci când e vorba de ”ai lor” oșenii dau lecții întregii țări. Așa s-a întâmplat și azi, când absolvenții liceelor din Negrești-Oaș ar fi trebuit să participe la obișnuitele festivități de absolvire, să cânte serenade și să se distreze la banchetul organizat în onoarea lor.

Vremurile prin care trecem acum nu sunt deloc obișnuite, iar generației de absolvenți din acest an le-au răpit toate aceste clipe de bucurie și mândrie. Dar părinții lor și edilii orașului nu i-au lăsat să-și încheie studiile fără să știe nimeni de ei: din inițiativa Primăriei, străzile capitalei Țării Oașului s-au umplut cu fotografiile absolvenților, care au constituit principala atracție a tuturor celor care au trecut azi prin centrul orașului.

Ar fi trebuit să vă auzim cântând și traversând orașul plini de emoție și energie tinerească, să ne călcați pragul instituției și să fim la fel de emoționați ca voi, să vă vedem plini de speranță în noua aventură pe care o urmați, primul pas spre marele necunoscut.

Și cum toate acestea nu se pot întâmpla pentru că, nu-i așa, trecem prin momente speciale la care trebuie să ne adaptăm, v-am adus noi Gaudeamus-ul și pe voi în mijlocul orașului prin metode inedite.

Vrem să vă asigurăm că ne mândrim cu voi și dacă nu ați avut parte de serenadele pe care le-ați visat, de rochiile și costumele care vă dădeau bătăi de cap, de sonete și muzica pentru banchet, nu fiți supărați, viața vă va oferi multe șanse să vă bucurați.

Mult succes la examene!

Totul va fi bine! 


1352 vizite
Distribuie pe