Locale Altele
Joi, 23 Septembrie 2021
Joi, 23 Sept 2021
Adrian Cozma după întâlnirea cu ministrul Educației: ”Toate clasele și liceele noastre rămân în aceeași formulă”
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Miercuri, 10 Martie 2021

Pentru a pune la punct detaliile legate de organizarea structurii școlare în următorul an școlar în județul Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, împreună cu inspectorul școlar general Anișoara Boitor, precum și cu directoare și cadre didactice de la mai multe licee din Satu Mare au avut o întâlnire cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

În urma întâlnirii s-a ajuns la un consens, adică toate clasele și liceele din județ rămân în aceeași formulă, atât cele cu profil real și uman cât și cele tehnologice și vocaționale.

”Urmărim dinamica privind numărul anual de elevi și sunt sigur că vom adapta permanent deciziile și soluțiile.  Am încredere că atât Inspectoratul Școlar cât și conducerile liceelor sătmărene vor implementa cele mai bune soluții pentru a veni în sprijinul elevilor în această perioadă dificilă” – a declarat Adrian Cozma.

“Inspectoratul școlar județean Satu Mare, alături de Ministerul Educației, caută permanent soluții pliabile pentru învățământul sătmărean. Ministrul Educație și-a arătat disponibilitatea pentru rezolvarea problemelor învătământului, specifice județului nostru, iar pe această cale îi mulțumim” – a declarat inspectorul școlar general Anișoara Boitor.

Tags: clase  licee  ministru  adrian cozma  
2698 vizite
Distribuie pe