Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Ofertă academică pentru sătmăreni! Două facultăți și o școală postliceală sunt provocările Universității de Vest „Vasile Goldiș” pentru anul universitar 2021-2022
Universitatea de Vest Vasile Goldiș  - Luni, 7 Iunie 2021

Filiala Satu Mare a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a pregătit oferta academică pentru viitorii studenți sau cei care doresc să urmeze cursurile unei școli postliceale.

Astfel, în anul universitar 2021/2022, sătmărenii și nu doar au de unde alege, oferta fiind una bogată și diversificată. Facultatea de Științe Economice, Informatică și Inginerie, are două specializări: Marketing şi Contabilitate şi informatică de gestiune, dar şi un master cu tema: Audit şi expertiză contabilă.

Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Educaţie Fizică şi Sport vine cu două propuneri de specializări: Relaţii internaţionale şi studii europene şi Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar.

Pentru Şcoala Postliceală „Vasile Goldiş” Satu Mare sunt pregătite două specializări cu durata de trei ani: Asistent medical generalist şi Asistent medical de farmacie.

Nu se percepe taxă de înscriere, iar studenţii sunt aşteptaţi cu o serie de facilităţi şi reduceri la taxele de şcolarizare. Înscrierile se pot face online pe http://www.uvvg.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine la Centrul Academic de Informare şi Înscriere, din strada Mihai Viteazul Nr. 26, Satu Mare.

„Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, filiala Satu Mare, oferă un mediu oportun de învățare și creștere personală. Beneficiind de cele mai noi şi atractive opțiuni de studiu, studenții noștri vor dobândi atât competențe intelectuale cât și tehnice. Ne-am adaptat cerinţelor actuale, punând accent pe digitalizare şi asigurarea de condiţii propice unui studiu în siguranţă, cu ajutorul platformelor proprii pentru cursuri online” – a declarat prof. Vasile Lazăr, directorul filialei Satu Mare.

Tags: admitere  universitate  goldis  
2110 vizite
Distribuie pe