Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Noi cursuri la Fundația Hans Lindner
Fundația Hans Lindner  - Joi, 2 Septembrie 2021

Pregătirea pentru perioada post-epidemică și folosirea timpului pentru dezvoltarea abilităților devine tot mai importantă pentru toată lumea.

Învățarea unei limbi străine sau dezvoltarea competențelor digitale este una dintre cele mai bune investiții cu ajutorul cărora puteți pune bazele viitorului dvs., puteți fi într-o poziție avantajoasă pe piața muncii și astfel puteți găsi un loc de muncă și vă puteți construi cariera mai ușor.

Învățând limbi străine, puteți afla despre culturi noi, puteți face prieteni noi, puteți discuta cu prietenii care sunt la distanță și, nu în ultimul rând, vă puteți menține mintea activă. Învățând o limbă străină, veți avea o experiență sigură de succes în aceste domenii.

Fundația Hans Lindner în cadrul programului „Fit for life” organizează următoarele cursuri în toamna anului 2021:

  • Curs de limba germană pentru începători
  • Curs de limba engleză pentru începători
  • Curs de limba rusă pentru începători -  online
  • Curs de operare calculator pentru începători

Cursurile de limbă străină cuprind 30 de ore, iar cursurile de operare calculator cuprind 20 de ore. Locația cursurilor cu prezenţă fizică: Satu Mare, strada Dsida Jenő nr. 8. Cursurile se vor ține de două ori pe săptămână, începând de la orele 17 sau 19. Cursurile vor porni când se formează grupa de min. 12 persoane. Data limită de înscriere: 20 septembrie 2021.

Pentru înscrieri puteți accesa site-ul fundației, www.fundatiahanslindner.ro , secțiunea Fit for life sau personal la sediul Fundației, strada Ceahlăului nr. 38, în zilele de lucru, între orele 8-16.

Pentru mai multe informații sunați la 0735 871207.

1598 vizite
Distribuie pe