Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Grădiniță nouă la Beltiug, din fonduri europene și guvernamentale
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Marti, 14 Septembrie 2021

Deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a fost prezent la inaugurarea noii grădinițe de la Beltiug, construită din fonduri europene și guvernamentale, prilej pentru a susține din nou necesitatea accesării programelor de finanțare europene și naționale pentru dezvoltarea comunităților locale.

A fost o bucurie să fiu prezent la inaugurarea grădiniței din localitate și îi mulțumesc domnului primar Bartok Ioan și îl felicit totodată pentru această realizare.

Doar așa satul românesc poate renaște, prin implicare la toate nivelurile și aici se vede cel mai bine ce înseamnă investiții din fonduri europeni sau guvernamentale, așa cum e această frumoasă grădiniță.

Susțin activ programele de dezvoltare rurală, fie că vorbim de Planul Național de Dezvoltare Rurală-PNDR, finanțat de Uniunea Europeană sau cele guvernamentale așa cum este Planul Național de Investiții. Spațiul rural are nevoie de finanțare, satele românești au nevoie de utilități, de apă, asfalt și de spații pentru o educație de calitate.

Felicitări tuturor celor implicați în acest proiect, succes grădinarilor și toate cele bune educatorilor și părinților!

2244 vizite
Distribuie pe